Servidores dedicados Desata la potencia

  Категории

  Дополнителни услуги

  Изберете валута

Simple
Веќе од $76.50USD Месечно

CPU
3 Procesadores Dedicados 2.8 GHz


RAM
24GB RAM


DISCO
180GB SSD Disco


НАРАЧАЈ ВЕДНАШ Бесплатна конфигурација
Premium
Веќе од $98.38USD Месечно

CPU
4 Procesadores Dedicados 2.8 GHz


RAM
32GB RAM


DISCO
240GB SSD Disco


НАРАЧАЈ ВЕДНАШ Бесплатна конфигурација
Business
Веќе од $153.06USD Месечно

CPU
6 Procesadores Dedicados 2.8 GHz


RAM
48GB RAM


DISCO
360GB SSD Disco


НАРАЧАЈ ВЕДНАШ Бесплатна конфигурација